Univerzális tokok és borítók iPhone X -re 

500s terméket találtam.

Legyen különleges az iPhone X stílusos tokkal

Ebben a kategóriában találhatja az általunk kínált tokokat az Apple iPhone X telefonkészülékre. Ezek a tokok többnyire univerzális kialakításuak és ideálisak a mindennapi használatra, főként kinézetileg előnyösebb a beszerzése, de megvédik a készülékét a karcolásoktól és kisebb behatásoktól.Milyen tokokat talál kinálatunkban, ami megvédi iPhone X készülékét és trendi?

Milyen tokot szerezzek be az iPhone X -ra?

Univerzális tokoknak az egyik gyártási ágazata az iPhone kinézetére és az aktuális divatra fekteti többnyire a hangsúlyt és a legeladottabb darabokat egy új készülék piacra dobásánál minden alkommal újratervezik

Az első három iPhone generációnál (első iPhone-tól az iPhone 3GS-ig) valószínűleg a legkedveltebb tokok az úgyn. „zsebes“, tokok voltak ami bőrből ,vagy egyéb anyagból készültek és és kiválóan védték a készüléket a behatásoktól

Az iPhone 4 piacra dobásánál és vevő problémák megoldására egy, nagyon közismert úgyn. . bumpereket,saját kategóriákba vannak sorolva.

Az iPhone 5S modelleknél a felhasználók a minimalisztikus hátoldalra felhelyezhető tokokat kedvelték meg. Ezek a tokok nem befolyásolják a telefonkészülék kinézetét és védik a hátoldalát a sérülésektől kijelző fólia) védi a kijelzőt a karcolásoktól. Nagyobb védelem érdekében, később szilikon és műanyag tokokat fejlesztettek ki.

Az iPhone 6 érkezésénél más típusú tokoknak a gyártását kezdték és a nem áttetszó csíkoknak az eltakarása lett a fő cél. Ezek a tokok csak minimálisan növelik meg a készülékek vastagságát és ezért ilyen különlegesek. Nagyon gyakori nyomtatott feirattokkal és tapétákkal látják el ezeket a tokokat ,ami jellegzetes feltünést is kelt. .

Még mindig közkedvelt tokok közé tartozik ,az úgyn. „tálcás“, tok, amibe könnyen belehelyezhető a készülék egy elülső kivehető védő „lappal“.Ezek a tokok ,akár pénztárcaként is szolgálhatnak, oldalsó részén kártyatartó és irattartóval van felszerelve. Továbbá ezek a tokok az iPhonů 6, 6s a 7 (Plus) esetében egy hajtogatható szárnnyal rendelkeznek, így a készülék könnyen horizontálisan az élére állítható videó és filmnézésre. Ügyelni kell arra,hogy megfelelően helyezzük a csatlakozóba fülhallgatót.

Különböző típusoknál az egyes tokok hullámként jelentek meg, a piacon csak ideig voltak, aztán eltűntek. Mai ajánlatokban már minden típusra elérhető és csak Önön múlik melyik a legkedvezőbb a telefonjának.