Tokok, borítók és védők iPhone X -re 

563s terméket találtam.

Minőségi előlapok és tokok Apple iPhone X-ra

Fedezze fel a kínálatunkat iPhone X előlapokra és tokokra a különböző használati célokra. Boltunkban talál legolcsóbbtól egészen a nagy ellenálló képességű kültéri tokokra , milyen tokot vásároljon és miért érdemes belefektetni

Tokok a hagyományos telefon védelemre

Előlapok mindig is voltak és lesznek, elsősorban a mindennapi védelmet nyújtanak a telefonkészülékeknek átlagos használatnál. Így nem sérül, nem karcolódik és védi az iPad-et leeséskor és a csúszásmentes felülettel megvédik.

Ameddig az iPhonoknál a tokok aránylag változatosak, az iPhone 4- 5s l a legjobb megoldást közvetlenül a bumperek adták .A legtöbb esetben egy hátoldali + védőfóliával.

szerelik fel készüléküket.

Előlapok az extrém körülményekre

Speciális kategóriákba tartoznak az extrém körülményes védő előlapok. Általában egy szuper ellenálló tok iPhone X-ra van szó, ami alkalmas a poros,nedves környezetre, illetve a kirándulásokra a természetben és egy könnyű notebookot helyettesítő készülék ,hosszantartó akkumulátor szinttel..Így nem veszti el értékét és a tokba való beruházási összeg visszatérül, az esetleges táblagép eladásánál.

Ne feledkezzünk meg a dizájnról

Nagy szerepet játszik a tok megfelelő kiválasztása az iPhone X –ra ami ma főként a kinézetre irányul. Valakinek a kinézet annyira számít, hogy végül nem szerez be a saját iPhone X –jára védő edzett üveget sem. Valaki elégedet a kompromisszummal.

Másoknak a tok használata, fordítva önkifejezés lehetősége szempontjából előnyös. Abban az időben amikor a hasonló készülékből tízmilliókat adnak el, a tok ilyen esetben leggegyszerűbb beszerezhető eszköz.

Belefektetett összeg visszatérül

Beruházási költségre gazdasági szempontből előnyösen néz, akkor rá jön ,hogy a védőtok beszerzése kötelező. A telefonkészülék állapota főleg eladásnál számít, a megbecsült modellek nagyon jól tartják az értéküket. Egy karcos kijelzős és egy megbecsült iPhone között akár pár ezer forint árkülönbség léphet fel. Így a keményített védő üveglap és védőtokoknak az alkalmazása érdemes. Nem beszélünk arról ,hogy a szervizek mennyit számláznak ki egy törött kijelzőért ,vagy egyéb meghibásodásért.

Kryty na iPhone X , Obaly na iPhone X , Vše pro iPhone X