Minden termék raktáron azonnali kiküldés
Ingyenes kiszállítás 10.500Ft feletti vásárlás esetén
Biztonságos vásárlás termék visszaküldés és árucsere
Termék garancia 30 napon belüli pénzvisszafizetés

Tartók és állványok 

152s terméket találtam.

Sokoldalú Apple tartók és állványok a mindennapok kényelméért

Akár telefonunkról, tabletünkről vagy épp az okosóránkról van szó, mindannyian szeretjük biztos helyen tartani legfontosabb készülékeinket. Legyen otthon vagy úton, fotózzon vagy épp kerékpározzon, minőségi tartóink és állványaink stabilan tartják Apple készülékeit minden helyzetben! Állványaink segítségével vége az elmosódott képeknek, formatervezett dokkolóink az otthona és az irodája ékességei lesznek, biciklis és autós kiegészítőinkkel pedig biztonságosan útra kelhet.

Mindig stabilan az Apple állványok segítségével

A fotózás szerelmesei számára mindig kihívást jelent az Apple készülékek stabilan tartása. Minőségi fotókat szeretne elmosódás nélkül? Akkor tartóink és állványaink egészen biztosan jól jönnek majd a teljes képstabilizáláshoz. Egy jól megválasztott fotós állvány pedig azok számára is fontos lehet, akik 360 fokos videókat vagy képeket szeretnének rögzíteni iPhone vagy iPad készülékükkel. Ezentúl semmi sem szabhat határt a kreativitásának!

Apple dokkoló: a lakás impozáns kiegészítője

Könnyen elhagyja telefonját a lakásában? Vagy egy tárgyalás során kényelmesen szeretné kivetíteni fájljait egy csatlakoztatott készülékre? Az iPhone dokkolók elvégzik Ön helyett a munkát. Olvasás közben ezentúl nem fog elfáradni a keze és abban is biztos lehet, hogy ott fogja megtalálni iPadjét, ahol hagyta. Mindemellett nemcsak hasznos kiegészítő, hanem a lakás dísze is lehet egy formatervezett Apple dokkoló, melyen helyet foglalhat az iPad, iPhone és az Apple Watch készüléke is

Védje meg iPhone -ját motorozás és biciklizés közben

Két keréken szeli át a várost? Védje meg iPhone készülékét az időjárás viszontagságaitól! Jöjjön eső vagy por, minőségi biciklis tartóink segítségével biztonságban tudhatja telefonját minden időben!

Autós tartók iPhone, iPad és Apple Watch készülékekhez

Szüksége van GPS koordinátákra vezetés közben vagy a gyerekek mesét szeretnének nézni az iPad készülékén? Ha útközben szeretné maga mellett tartani Apple készülékét, autós tartóink stabil megoldást jelentenek az Ön számára, hiszen a műszerfalra vagy akár az ülések hátuljára is felszerelheti őket - és egészen biztos lehet benne, hogy a leggöröngyösebb úton is biztonságban tudhatja majd Apple készülékét.