Tokok, borítók és védők 

3664s terméket találtam.

Minőségi iPhone és iPad tokok mindenkinek

Nemcsak divatból érdemes tokokat használni, hanem azért is, mert legyen szó iPhone, iPad vagy Macbook készülékről, megvédhetjük kedvenc Apple termékeinket, így nemcsak hosszabb élettartamnak örvendhetnek, hanem eladás során még az értéküket is megnövekedhet. Legyen szó design tokokról, sporttokokról vagy extra védelemről, mindent megtalálhat a széles termékpalettánkon!

Phone és iPad tokok a sport megszállotjainak

Mindened a futás vagy a biciklizés? Ha szereted figyelemmel követni a sportaktivitásodat, a megtett kilométereket és az elégetett kalóriákat, akkor neked is szükséged lehet egy kézre csatolható iPhone tartóra, mely nemcsak stabilan tartja a készülékedet, hanem egyes modellek esetében akár még a kulcsodat is elrejtheted benne, így zavartalanul futhatsz! A legnagyobb előnyük?

Vízálló iPhone tok minden időben!

Az időjárás viszontagságai bizony nemcsak minket, hanem az iPhone készülékünket sem kíméli. Legyen szó esőről vagy hóról, mindenképp érdemes egy vízálló tokot beszerezni a telefonunkra, hogy megkíméljük a beázástól. A teljes vízállóság érdekében fontos, hogy pontosan, a gyártó által megadott felhasználási mód szerint tegyük rá a tokot a telefonunkra.

A vízálló tokoknak két különböző fajtája van, az egyik, amelyik megvédi a telefont az esőben, vagy ha épp víz csöppen rá. A másik pedig egy sokkal ellenállóbb fajta, melyeket akár a víz alá is vihetjük, hogy fotót vagy videót készítsünk. Ezeket a tokokat általában 5 méteres mélységig használhatjuk, de olyan is akad, amellyel 40 méter mélyre is merülhetünk.

Univerzális tokok Mac készülékekhez

Apple rajongó? Tudta, hogy nemcsak iPhone és iPad készülékét érdemes védenie a kisebb-nagyobb karcolásoktól, hanem akár a Macbookját is? Bizony, ezekre a készülékekre is vásárolhat nálunk minőségi tokokat, melyek vékonyak és remekül "felöltöztetik" kedvenc számítógépét. Akár az iPhone és a Mac készülékének színét is összehangolhatja!

Extra ellenálló tokok iPhone-hoz

Amennyiben különösen nagy veszélynek van kitéve az iPhone-ja, vagy szereti a legnagyobb biztonságban tudni iPad készülékét, akkor Önnek egy extra ellenálló tokra van szüksége. Ezek a vaskos, dupla rétegűek, keményített műanyagból vagy alumíniumból készülnek és mindemellett vastag, gumi borítás is védi a telefont a legerősebb fizikai behatások ellen.

iPhone bumper keretek minimalistáknak

Ha nem szereti, hogy az iPhoneját elöl és hátul is egy vastag lap védi, akkor a vékony, minimalista bumper kereteket Önnek találták ki. Ezek a tokok könnyen felilleszthetők a telefon szélére, és bár nem védik a telefon hátulját, mégis kényelmes fogást biztosítanak és csúszásmentesítik a készüléket. Min demellett, bár az iPhone 4 és 5 esetében használták a legtöbbet a bumper védőkereteket, már akár iPhone X-hez is megvásárolható nálunk.

Időtálló Macbook és iPad táskák

A mindennapi hordozás során érdemes Macbookunkhat biztonságban tartani, ahelyett, hogy csak bedobnánk a táskába, miért ne vehetnénk számára saját laptoptáskát, mely egészen biztosan megvédi a készüléket és még remek kiegészítő is lehet? A divat és a megbízhatóság kedvelői pedig egyenesen imádni fogják bőr iPad tokjainkat is, melyek boríték alakú kivitelezésükkel remek kiegészítők is.

Töltse iPhoneját vezeték nélkül!

Tudta, hogy iPhone készülékét akár már vezeték nélkül is töltheti? Nem kell ehhez mást tennie, mint a telefont behelyezni a "csoda" tokokba, ami egyszerre védi az esetleges ütésektől és víztől, és tölti a telefonját, bármerre jár. A vezetéknélküli töltőtokokat pedig nemcsak a legújabb készülékekhez érheti el, hiszen már az iPhone 5-ös készülékhez is talál nálunk megfelelő tokot, letisztult designnal.