Sportos tokok és borítók iPhone X -re 

3s tételek

Sportos tokok iPhone X-ra

Szeretné a saját Apple iPhone X készülékét futásnál és más sport tevékenységnél teljesítmény mérerésre használni? Természetesen, gyakran ilyen tevékenységeknél szükséges speciális sportos tokoknak a megvétele.

Tokok futásra és egyéb sportra

A sportos tokok többnyire csuklóra erősíthetőek, kiváló a minden napi futásra ,praktikusan nélkülözthetetlen kellék a futásnál.

Egyszerűen felhelyezhető a karra, csuklóra (biceps vagy triceps) a száraz cipzár segítségével. A tok „zsebében“ áttetsző fóliában könnyen kezelhető a telefonkészülék,fitnessz applikációk vagy éppen a kedvenc zenéje indítható el .

A tokokat továbbá használhatja egyéb aktvitásra is mint például: görkorcsolyázés, síelés stb mert a tok vizálló is és úszhat is. Úgyhogy nem mindegy milyen tokot választ, mindenesetre egy legfőbb tulajdonsága zenehallgatásra legyen alkalmas. Továbbá vannal praktikusabb zsebekkel ellátott tokok is amelyben könnyen zsebpénzt ,vagy bankártyát is lehet tárolni.

Sportos zsebes övek telefonkészülékre

Nem mindenkinek felel meg a csuklóra helyezhető tok, zavaró lehet sportolásnál. Ebben az esetben egy hasonló alternatíva helyettesítheti mégpedig egy sportos szíj telefontokkal iPhone X-ra.Kiszerelése hasonló, csak egy plussz zsebbel rendelkezik ,amiben tárolhatóak egyéb fontos kellékek.Praktikusabb szíj, közkedveltebb főleg a nők körében.

iPhone X tokok kerékpárra

A kerékpározóknál gyakran használt tokok a vázra felfüggesztettek. Ezeknek a tokoknak a konstrukciója teljesen más mint a hagyományos tokoknak. Összehasonlítható akár egy kisebb „hátizsák“-al. Belsejében egy nagy zseb található ,amiben minden egyéb kellék elfér. Mint például egy powerbank iPhone X-ra ami feltölti a készülékét egy hosszabb használatnál.

A telefonkészülék kijelzője teljesen védve van a nedvességtől, portól és ütődéstől is és kiválóan kezelhető az áttetsző fólián kereszetül is.