Fejhallgató iPhone X -re 

34s terméket találtam.

lightning fülbedugós fülhallgató Apple iPhone X -re

Az egész az első iPod piacradobásával és az on-line iTunes bolt beindításával kezdődött. Apple eleinte egy teljesen új zenei irányágazatot mutatot be, végül sikerült egy egy olcsó alternatívát keresni a tradíciós internetes kalózkodásnak. Ma már az iPodok helyére iPhone X- ok kerültek.

Hallgassa kedvenc zeneszámait iPhone X –on stílusosan

Biztosan tudja ,hogy az iPhone X vásárlásánál „gyári“ EarPods fülhallgatókat kap, ami nagyon jó minőségű és a dizájnja is kiváló. Abban az esetben ,ha szereti a letisztult EarPods dizájnját, kinálatunkban talál egy ideális változatot! Teljesen hasonló EarPods alap formából indul ki és több szinkombinációban is megtalálható, kedvének megfelelően választhat. Kinálatunkban továbbá egyéb más stílusú fülhallgatókat is talál az iPhone készülékére.

Milyen fülhallgatót válasszunk

Elsősorban a minőségre fókuszáljon. Apple iPhone X és mint más Apple készüléknek van hangkimenete, és kielégít minden igényes hallgatót – egy ilyen lehetőséget nem érdemes elrontani utángyártott, rossz minőségű fülhallgatókkal.

„Egyéb“ fülhallgató funkciók

Ajánljuk a mikrofonnal és nyomógombbal elátott fülhallgatók vásárlását. Nyomógombok segítségével könnyedén átválthat a zeneszámok között, kezelheti a hangerőszintet, beszélhet Siri-vel,vagy éppen telefonálhat. Ezek a funkciók az elősegítik iOS rendszer használhatóságát.

Zenét hallgathatnak akár ketten egy készülékről, vagy éppen két készülék zenéjét egy fülhallgatón amit itt megtalál audio csatlakozók iPhone 6 -ra. Itt elosztókat és redukciókat talál.

Kinézet és termék típus

Ami a dizájnt illeti, nem csak a termék típusáról, színéről beszélünk, fontos ,hogy milyen célra használjuk majd. Kinálatunkban fülbedugós (ideális sportolásra),vagy exravagáns fejhallgatók vannak. A termék kiválasztását főleg a célnak és kihasználásának megfelelően kell és fontos a hangminőség is. .

Vigyázni kell a bekötésre is, ami befolyásolhatja a minőséget iPhone X esetében választhat az alábbi bekötési fajtál 3,5mm Jack. Általánosan jellemző, hogy a bluetooth fülhallgatók a minőséghez vonatkozóan drágább árkategóroába tartoznak. Fontolja meg alaposan, hogy milyen célra, megfelelő bekötési fajtál 3,5mm Jack fülhallgatót választ vásárlásnál.