Minden termék raktáron azonnali kiküldés
Ingyenes kiszállítás 10.500Ft feletti vásárlás esetén
Biztonságos vásárlás termék visszaküldés és árucsere
Termék garancia 30 napon belüli pénzvisszafizetés

A személyes adatok védelme

Az appleking.hu weboldal üzemeltetője (King Stores s.r.o., IČ: 05949971) ezúton kívánja elkötelezettségét kifejezni a Felhasználók személyes adatainak védelmében, különös tekintettel a Felhasználók információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartására. Az üzemeltető vállalja, hogy a személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan szükséges szervezési-, technikai-, biztonsági intézkedést, amely a Vásárlók teljes biztonságát garantálja

Az appleking.hu weboldal hozzáférésével és használatával Ön kijelenti, hogy hozzájárul az információk szerzéséhez és használatához szükségek folyamathoz, melyek e nyilatkozatban ismertetve vannak.

Adatok beszerzése

Az appleking.hu weboldal legnagyobb tartalmát regisztráció nélkül is megtekintheti. Vásárlásnál személyes adatokat kérhetünk Öntől, mint: keresztnév és vezetéknév, lakcím, e-mail cím vagy telefonszám. Ezeket az információkat nem köteles velünk közölni, azonban ezek nélkül nem tudja igénybe venni a szolgáltatásainkat és nem tudjuk Önnek leszállítani a kiválasztott terméket.

Információk használata

Az Öntől szerzett adatokat a megrendelt termék leszállításához használjuk, valamint az elektronikus úton történő érdekességek küldésére.

Az adatai biztonságban vannak nálunk

Az appleking.hu weboldal üzemeltetője (King Stores s.r.o., IČ: 05949971) kötelezettséget vállal az Ön személyes adatai védelmére és megakadályozza azok jogosulatlan összegyűjtését, illetve más visszaéléseket. Teljes mértékben betartjuk az adatok védelméről szóló törvény előírásait.