Minden termék raktáron azonnali kiküldés
Ingyenes kiszállítás 10.500Ft feletti vásárlás esetén
Biztonságos vásárlás termék visszaküldés és árucsere
Termék garancia 30 napon belüli pénzvisszafizetés

Univerzális tokok és borítók Macbook Air 11" -re 

6s terméket találtam.

Legyen különleges a stílusos MacBook Air 11" tokkal

Ebben a kategóriában burkolat talál a Apple MacBook Air 11" –re. Univerzális kiszerelésű védő tokok az általános használatra, aminek a legfőbb feladata a notebook védelmén kívül, hogy egyedi dizájnt adjon az egész készüléknek .Milyen tokok találhatóak kinálatunkban a MacBook Air 11"-re és miért nem csak a kinézet a lényeg?

Milyen tokokat szerezhetek be a MacBook Air -re?

Ameddig az iPhonok és iPadek karcsúak és minimum csatlakozóval rendelkeznek a gyártók a MacBookra készült tokok tervezésénél több mindent figyelembe vettek, ugyanis összetettebb konstrukcióról van szó. Több billentyűt, konnektorokat és nagy kijelző tartalmaz és egy aktív hűtési részt a készülék alján ami nem takarható el. A gyártók ennek ellenére is, ezeket a korlátozásokat kiküszöbölték és több variációs MacBook Air tokokat billentyűzet védéssel együtt fejlesztettek ki.

„boríték“ stílusú tok

Ez a boríték kinézetű tok egyben táskaként is szolgál. A MacBookot általában hordásra alkalmas, és használatnál a kivétele szükséges. A „boríték“ kinézetű tok mérete pontosan a számítógép méretével azonos, így a tokban nincs lehetőség egyéb tartozéknak a tárolására. Tovább nincs füle, és nagy a valószínűság arra ,hogy egy ilyen MacBook táskában landol majd.

Tok a MacBook Air belső részre

Természetesen a leggyakoribb a közönséges Apple MacBook Air 11"-tok típusnak a vásárlása. Egy speciális tok amely a számítógép belső részére van ráhelyezve. A sasszé megvédésén kivül egyedi kinézete van, viszont nem védi a kijelzőt és a billentyűzetet. Előnye,hogy nem ártogat.

Konnektor védő kupakok és tokok a billentyűzetre

Jelenleg még nem teljsen ismert változat a billentyűvédő tokok. Ezek szilikon anyaból készült „öntvények“,ami könnyen ráhelyezhető a billentyűzetre. Nem korlátozza az írásban és megfelelő szellőzést nyújt a készüléknek. Továbbá vásárolható a periféria nyílásokba dugható műanyag kupak, ami megvédi a készüléket a behatásoktól, legyen az por ,vagy víz.

Belefektetett összeg visszatérül

Beruházási költségre gazdasági szempontből előnyösen néz, akkor rá jön ,hogy a védőtok beszerzése kötelező. A táblagép állapota főleg eladásnál eladásnál meghatározza az összeget a megbecsült modellek nagyon jól tartják az értéküket. Egy karcos kijelzős ,sasszés és egy megbecsült MacBook között akár pár tíz ezer forint árkülönbség léphet fel