Minden termék raktáron azonnali kiküldés
Ingyenes kiszállítás 10.500Ft feletti vásárlás esetén
Biztonságos vásárlás termék visszaküldés és árucsere
Termék garancia 30 napon belüli pénzvisszafizetés

Tokok, borítók és védők Macbook Air 11" -re 

14s terméket találtam.

Minőségi előlapok és tokok Apple MacBook Air 11"

Fedezze fel a kínálatunkat MacBook Air 11" előlapokra ,tokokra,táskákra a különböző használati célokra. Boltunkban talál legolcsóbbtól egészen a nagy ellenálló képességű kültéri tokokra , milyen tokot vásároljon számítógépére és miért érdemes belefektetni. Garantáljuk a maximális elégedettséget minden termékünknél.

Tokok a „hagyományos“ MacBook Air védelemre

Előlapok mindig is voltak és lesznek, elsősorban a mindennapi védelmet nyújtanak laptopoknak. átlagos használatnál. Így nem sérül, nem karcolódik és védi a MacBookot-et leeséskor és a csúszásmentes felülettel teljesen megvédi.A külsü és belső részen kívül védi a billenytűzetet a porosodástól és a karcolásoktól. Egyes esetekben a védőtokok tartalmaznak védődugókat is ,amely készülék perifériáját védi. Ügyeljen szintén a kijelző védelmére is.

Nagy szerepet játszik a megfelelő toknak a kiválasztása aApple MacBook Air –re, ami egyben meg is védi és dizájnos is. Valamelyik számítógépnek nagy a súlya és mérete, ezért a MacBook-ra a letisztul líniájára nem kerül semmilyen tok. Valaki kompromisszumot köt és megelégedik egy áttetszős védőtokkal.

Másoknak a védőtok egy a sok választási lehetőség közül. Napjainkban amikor több tíz millió számítógépet adnak el évente, a védőtok marad a legegyszerűbb és járható út az egyéniesülésre. Éppen a nagy gyártók ezeknek a tokoknak a gyártására összpontosítanak. A Mi kinálatunkban is talál egyedi tokokat több méretben ,színkombinációban és mintában a MacBook Air - re.

Reprezentatív táskák, amiben a MacBook biztonságban van

Ameddig a tok védik a MacBookot használatkor, a táska védi akkor amikor nem használjuk – azaz hordozásnál. Egy biztos ,hogy a MacBook Air 11" tulajdonosa nem elégszik meg egy hagyományos PC-s nagy méretű táskával. Kinálatunkban luxus táskákat talál , nagyon precíz kidolgozással és reprezentatív kinézettel . A MacBookon kívül a táskában elfér egyéb tartozék, mint például a töltőfej.

Kryty na Macbook | AppleKing.cz , Brašny na Macbook , Obaly a obálky na Macbook , Kryty na Macbook s ochranou kláves