Minden termék raktáron azonnali kiküldés
Ingyenes kiszállítás 10.500Ft feletti vásárlás esetén
Biztonságos vásárlás termék visszaküldés és árucsere
Termék garancia 30 napon belüli pénzvisszafizetés

Fejhallgató Macbook Air 11" -re 

6s terméket találtam.

olcsó fülhallgatók Apple MacBook Air 11" -re

Apple és a zene összesen egy fogalom, amióta 15 éve kiadták az első iPodot a piacra. Később az iOS készülékek örökölték az iTunes Store-t és ma Apple MUSIC található minden iPhone és MacBook Air –ren. elsősorban nem zenehallgatásra lett kifejlesztve, viszont alkalmazható a kreatív zenei alkotásoknál mint.pl (videóvágás, zeneszerkesztés,remixelés, videóbeszédek…) film és videónézésnél. Minőségi fülhallgatók minden esetben MacBook Air 11" –re kihagyhatalan kellék.

Vigyázat! Új MacBookhoz az Apple nem ad fülhallgatót

Az iPhonokhoz képest az MacBook Air 11" –hez nem kap fülghallgatót vásárláskor. Így, ha nincs saját fülhallgatója akkor szükséges a hozzávétele. Széles kinálatunkban talál, dizájnos eredeti Apple EarPods alapból kiinduló fülhallgatókat, több színkombinációban. Náunk talál, teljesen különleges fülhallgatókat nagy hangsúlyt fektetünk a stílusra.

Milyen fülhallgatót válasszak

Elsősorban, vegye figyelembe a hangzás minőségét. MacBook Air 11" és még minden Apple terméknek van hangkimenete, és kielégíti minden legigényesebb hallgatót. Áruházunkban kinált termékeink elegendő minőséget biztosítanak minden hallgatónak.

„Egyéb“ fülhallgató funkciók

Ajánljuk a mikrofonnal és nyomógombbal elátott fülhallgatók vásárlását. Nyomógombok segítségével könnyedén átválthat a zeneszámok között, kezelheti a hangerőszintet, beszélhet Siri-vel,vagy éppen telefonálhat. Ezek a funkciók az elősegítik iOS rendszer használhatóságát.

Kinézet és termék típus

Ami a dizájnt illeti, nem csak a termék típusáról, színéről beszélünk, fontos ,hogy milyen célra használjuk majd. Kinálatunkban fülbedugós (ideális sportolásra),vagy exravagásn fejhallgatók vannak. A termék kiválasztását főleg a célnak és használatnak megfelelően kell és fontos a hangminőség is.

Vigyázni kell a bekötésre is, ami befolyásolhatja a minőséget .Általánosan jellemző, hogy a bluetooth fülhallgatók a minőséghez vonatkozóan drágább árkategóroába tartoznak. Fontolja meg alaposan, hogy milyen célra, megfelelő fülhallgatót választ vásárlásnál.