Milyen iPhone és iPad újdonságokat várhatunk?

Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://www.appleking.hu/blog/apple-szeptemberi-2018-bemutato">
Pinterest
Pinterest
Instagram

Már nem kell sokat várnunk, hogy az Apple bemutassa idei újdonságait, hiszen szeptember 12-én ismét kinyílnak a Steve Jobs Theatre ajtajai és bemutatásra kerülnek az iPhone, iPad, Mac és iOS  újdonságok a világ számára. De vajon pontosan mit is várhatunk a cég idei rendezvényétől? Összegyűjtöttük a legfrissebb információkat!

Apple hírek 2018

Három különböző iPhone várható

Úgy tűnik, az Apple folytatja az előző év hagyományát és nem kettő, hanem mindjárt vadonatúj iPhone készülékkel rukkolnak elő. A három készülék különböző méretű és minőségű kijelzőkkel bír majd. Várható egy 5,8 inches OLED kijelzős készülék, egy nagyobb 6,5 inches OLED készülék, illetve egy alacsonyabb árkategóriájú 6,1 inches LCD kijelzős iPhone.

Apple - új iPhone 2018

Utóbb várhatóan 700 dollárért (átszámítva kb. 196 000 forint) kerül piacra, várhatóan a megszokott kamerával érkezik majd, míg a két OLED kijelzős készülék dual kamerával lesz ellátva, az áruk pedig 800-1000 dollár (átszámítva kb. 224 000-280 000 forint) körül várható majd. A közös pont pedig, hogy mind három készülék A12 processzorral és Face ID integrációval érkezik.

Nagyobb kijelzőt kap az Apple Watch?

Várhatóan nemcsak az iPhone, hanem az Apple Watch is megújul idén ősszel, a negyedik széria nagyobb kijelzővel várható, mindemellett olyan hírek is felröppentek, hogy az akkumlátor erősebb lesz, illetve az egészségünket is könnyebben figyelhetjük majd meg, ám ennek hogyanjáról még több információt nem erősítettek meg.

Apple Watch generáció 4

Megújulnak az iPadek is!

Keveset tudunk a vadonatúj iPad modellekről, ám az egyenlőre biztosnak tűnik, hogy az iPad Pro modellekbe is belekerül a Face ID technológia, mindemellett vékonyabb kerettel érkezhetnek a csúcs iPadek. Az pedig már csak hab a tortán, hogy valószínűleg a főgomb is eltűnik majd, így még nagyobb képernyőfelületet használhatunk ezentúl.

Apple iPad Pro keretek nélkül 2018

Azt azonban még nem tudjuk biztosan, hogy a vadonatúj iPad, iPad Pro, Mac és Macbook modellek ezen az eseményen, vagy az előző évek gyakorlatát követve inkább egy későbbi, vélhetően októberi Apple rendezvényen kerülnek majd hivatalos bemutatásra. És hogy mit hoz még az idei Apple bemutató? Hamarosan minden kiderül!

Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://www.appleking.hu/blog/apple-szeptemberi-2018-bemutato">
Pinterest
Pinterest
Instagram

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.