AirPods Max jelenleg még sehol sem kapható. Hetekig várni fogunk rá.

A múlt héten, a karácsonyi ünnepek előtt, bemutásra került az új AirPods Max fülhallgató, amelyen az Apple csendesen dolgozott. Az eredeti becslések szerint az Apple még az egyik őszi konferenciáján akarta bemutatni őket. Bár ez nem valósult meg, de az Apple megerősítette, hogy valóban szorgosan dolgozik a fülhallgatón. De ha ezeket a fülhallgatókat szeretné, akkor még várnia kell.


AirPods Max

Kivételes termék a vezeték nélküli fejhallgatók között

Az eredeti AirPods fülhallgatók kivételes népszerűségre tettek szert a felhasználók körében a világ minden táján. Népszerűségüket minden bizonnyal növelte a jack csatlakozó eltávolítása az iPhone-ról. Az Apple azonban később bemutatta ezen fülhallgatók továbbfejlesztett változatát – az AirPods Pro -t.

Számos elemző az interneten és a közösségi hálózatokon azt állítja, hogy az Apple az AirPods Pro könnyebb változatán is dolgozik. A fülhallgató ezen verziójának fő előnye valószínűleg az alacsonyabb ár lesz.

AirPods Max mint innovatív fejhallgatók

Az Apple már régebben megvásárolta a Beats -et, amely remek zenei termékekkel büszkélkedhetett. Pontosabban fejhallgatókról és vezeték nélküli hangszórókról van szó.

Az AirPods Max büszkélkedhet mindennel, amit a vásárlók elvárnak egy alma fülhallgatótól. Aktív zajcsökkentéssel, áteresztőképesség üzemmóddal és interaktív sztereo hangzással rendelkezik, amely alkalmazkodik a mozgáshoz.

Fejhallgató újdonság, melyet az Apple Watch -ból ismerünk

Az AirPods Max azzal büszkélkedhet, ami eddig az Apple Watch kizárólagos joga volt. És ez nem más mint a Digital Crown. Ezzel könnyedén válthat a dalok között, beállíthatja a hangerőt vagy fogadhat hívásokat.

Nem ismerős ez a fejhallgató?

Lehet, hogy már találkozott ezzel a poénnal az interneten… És tagadhatatlan, hogy nagyon nagy a hasonlóság. Ha “Az én kis falum” film nem lenne cseh klasszikus magyar színésszel, akkor valószínűleg azt gondolnánk, hogy az Apple -t talán Bán János és az ő fejhallgatója ihlette e fejhallgató kialakításakor.

Vannak, akik azonnal beleszeretnek ebbe a fejhallgatóba, mások ki sem álhathják megjelenésüket. Az Apple számára biztosan jó hír, hogy nagy az érdeklődés ezek iránt a fejhallgatók iránt.

Karácsonyig ne számíthatunk rá.

Ha érdekli ez a termék, például karácsonyi ajándékként szerettei számára, akkor nincsenek jó híreink az Ön számára. Valóban nagy az érdeklődés ez iránt a fejhallgató iránt, de a szállítási idejük több hét lesz. 12-14 hetet kell rá várni közvetlenül az Apple weboldalán. Ez azt jelenti, hogy 2021 tavaszán lesznek rendelkezésre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük