Csak néhány egyszerű lépés kell hozzá

Bármit is csinálunk a telefonunkon, az akkumlátorjelző szinte mindig ott villog a szemünk előtt. Ugye milyen jó lenne, ha megváltoztathatnád a már meglévő színeit és mondjuk összehangolhatnád azt a háttered színével? Most mutatunk egy lehetőséget, melynek segítségével bármilyen színre megváltoztathatod az akkumlátorjelzőt!

iPhone színváltozás akkumulátor jelző

Egy alkalmazás kell csak az iPhone akkumlátorjelző testreszabásához

Ne hidd, hogy nehéz megváltoztatni az iPhone akkumlátorjelző színét. Csupán egy okos kis applikációt, a ColorMyBattery-t kell letöltened, ahol pár kattintással beállíthatod a számodra legkedvesebb színt. Ám van egy kissé rossz hírünk is, ahhoz, hogy ez az alkalmazás működjön a telefonodon, jailbreakre lesz szükséged.

Rrősen változtatni a színt - iPhone

A jailbreaket könnyedén elérheted a Cydia iOS oldaláról, ha az ott található utasításokat követed, akkor gyorsan fel is telepítheted a telefonodra úgy, hogy semmi problémát nem okoz majd a rendszerrel. Ha pedig kész a jailbreak és a Color My Battery-t is telepítetted, akkor indulhat a móka, az akkumlátorjelző színét megváltoztathatod bármilyenre, sőt, akár 10%-onként változhat a szín.


A ColorMyBattery alkalmazást a Cydia.com oldalról tudod letölteni, ahol kiválaszthatod az iOS rendszeredhez megfelelő verziót.


A telepítés után a Beállítások – “Kiemelések” menüpontban kiválaszthatod a neked leginkább tetsző színeket, sőt még össze is kombinálhatod az árnyalatokat. Lehet akár lila, fekete vagy barna, ami a megszokott sárga, piros, zöld jelzésrendszertől merőben eltérő és bizony feldobja a telefonod képernyőjét majd.

És hogy a jövőben várható-e hivatalos frissítés az Apple részéről, hogy hivatalosan is megváltoztathassuk az akkumlátorjelző színét? Egyes források szerint ez a funkció megtalálható az iOS kódjában, ám egyelőre még nem elérhető a számunkra. De azért ígéretesen hangzik, hogy már gondoltak erre az almásoknál, nem igaz?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük