Hogyan lehet fokókat áthelyezni az iCloud Fotók -ról a Google Fotók -ba

Az iCloud nagyon elterjedt szolgáltatás az Apple termékek felhasználói között. Nemcsoda, hogy ez így van, különösen, mert egy olyan platformról van szó, amely közvetlenül az Apple ID -hez kapcsolódik és amely nélkül nem is töltené le az alkalmazásokat az App Store -ból. Ha biztonságos mentésről van szó, akkor a felhasználók legnagyobb rész bízik az iCloud -on található Fotók alkalmazásban. A Google Fotók azonban a legnépszerűbbek közé tartoznak az egész világon. Szeretne váltani az Apple platformról, de nem tudja, hogyan másolja át a fotókat az iCloud -ról a Google Fotók -ra? Pedig nagyon egyszerű!


Paradox módon jobb értékelések az App Store -ban, mint a Google Play -en

A Google Fotók alkalmazás nagyon népszerű, különösen az Android mobil operációs rendszer felhasználói körében, amelynek létrehozója a Google. Ebben a rendszerben gyakran tapasztalhatja, hogy a Google Fotók gyárilag már bele vannak telepítve a rendszerre. A legtöbb felhasználó intuitív módon kezdi el használni.

A Google Fotók azonban továbbra is nagy mennyiségű felhasználóval büszkélkedhet az iOS platformon. Paradox módon ennek az alkalmazásnak több csillagja van az “alma” App Store -ban, mint az Android platformján, amellyel maga a Google is büszkélkedik az alkalmazás weboldalán.

Hogyan lehet áthelyezni a fotókat az iCloud Fotókból a Google Fotókba?

Már használja az iCloud Fotók alkalmazást, de annyira megtetszett önnek a Google Fotók, hogy ki szeretné próbálni ezt az alkalmazást, és feltölteni az összes fotót és videót? Az eljárás valóban nagyon egyszerű.

  1. Töltse le a Google Fotók alkalmazást az App Store -ból.
    ___
  2. Végezze el az alap beállításokat és válassza ki, hogy a fotók és videók másolatát magas minőségben vagy eredeti minőségben szeretné e elmenteni.
    ___
    Ha nem tudja, melyik lehetőséget válassza, olvassa el a Google Fotókról szóló korábbi cikkünket.

    A Google Fotók sok helyet takarít meg az iPhone -ban

    __

  3. Az alap beállítások befejezése után megkezdődik a fotók biztonsági mentése, beleértve az iCloud -on tároltakat is.
    A fotók fokozatosan le lesznek töltve az iCloud -ról, biztonsági másolatot készül a Google Fotókról, majd újra el lesznek távolítja a gyorsítótárból. Ne feledje azonban, hogy több ezer fénykép biztonsági másolata valóban hosszú időt vehet igénybe, a kapcsolat minőségétől és sebességétől függően.

TIPP:  Győződjön meg arról, hogy biztonsági másolat készítése közben csatlakozik a Wi-Fi hálózathoz. Ne felejtse el csatlakoztatni a telefont töltőhöz. A biztonsági másolatot az éjszaka folyamán készítheti el, amikor nincs szüksége az okostelefonra.

Ne felejtse el törölni a fotókat az iCloud -on

Ha az összes iCloud fotóról már készült biztonsági másolat a Google Fotók -ban, akkor kapcsolja ki és törölje a Fotókat az iCloud -ról. Ez lehetővé teszi, hogy visszaváltson alacsonyabb iCloud tárolási tarifára.

  1. Lépjen be a Beálítások menüpontban  –> [az ön neve] -> iCloud -> Fotók.
    __
  2. Csúsztassa az iCloud Fotók melletti kapcsolót kikapcsolt helyzetbe.

    __

  3. Erősítse meg a szolgáltatás lemondását.
    ___

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük