Hogyan lehet visszaállítani a HomePod alapértelmezett beállításait

Bemutatása óta a világ minden táján a HomePod nagyon népszerű termékké vált az Apple felhasználók otthonaiban. A HomePod elsősorban a kicsi testben rejlő szenzációs hangzása miatt nyerte el felhasználók tetszését. A Siri asszisztens jelenléte szintén előnyt jelent. A HomePod mini szintén ugyanazokkal az előnyökkel rendelkezik.

Néha azonban előfordulhat, hogy szükséges e praktikus hangszóró visszaállítása a gyári beállításokra. Ebben a cikkben megtudhatja, hogyan állíthatja vissza a HomePod alapértelmezett beállításait.


Mikor kell visszaállítani a HomePod alapértelmezett beállításait?

Mielőtt elárulnánk, hogyan lehet visszaállítani a HomePod alapértelmezett beállításait, felmerülhet a kérdés, hogy miért és mikor fogjuk igénybe venni ezt a lehetőséget. A HomePod olyan beállításokat tartalmaz, amelyeket egy vagy több felhasználó testre szabtak. A HomePod engedélyezheti a hozzáférést a jegyzeteikhez, üzeneteikhez, figyelmeztetéseikhez és más viszonylag bizalmas szolgáltatásokhoz. Az alapértelmezett visszaállítás leggyakoribb oka a HomePod elajándékozása vagy eladása más felhasználónak.

HomePod se už nebude vyrábět, prodeje nejsou dobré

Egy másik ok az integráció egy új otthonba lehet, mint ahová eredetileg telepítette a HomePod -ot. Az utolsó, de egyben valószínű oka lehet a HomePod nem éppen zökkenőmentes működése a Wi-Fi hálózaton, vagy a HomePod meghibásodása az otthoni központként használt Otthon alkalmazásban.

Hogyan lehet visszaállítani a HomePod alapértelmezett beállításait

A HomePod mini alapértelmezett beállításainak visszaállítása többféleképpen lehetséges. Most nézzük meg a létező legegyszerűbbet. Ez a módszer a HomePod és a HomePod mini készülékeken egyaránt működik.

  1. Húzza ki a HomePod vagy a HomePod mini készüléket, és várjon 10 másodpercet
  2. Csatlakoztassa a HomePod vagy HomePod mini készüléket vissza
  3. A HomePod csatlakoztatása után azonnal nyomja meg és tartsa lenyomva a HomePod tetejét
  4. Tartsa lenyomva a felső részt. Az ujja körüli kör pirosra válik. A Siri figyelmezteti, hogy a HomePod alapértelmezett beállítási visszaállnak. Tartsa az ujját a tetején, amíg 3 sípoló hangot nem hall a HomePod -on.

Ez a módszer abban nagyszerű, ha Ön nem az első tulajdonos, akkor az eredeti HomePod tulajdonos részvétele nem szükséges. Ha megszakítja a folyamatot, akkor az egész folyamatot újra kell indítani a kezdetektől fogva.

A videóban lépjen a 0:27 -re.

Távolítsa el a HomePod -ot az Otthon alkalmazásból

A HomePod alapértelmezett beállításainak visszaállításának második lehetséges módja az Otthon alkalmazás használata. Ez az eljárás ismét alkalmazható a HomePod és a HomePod mini készülékekre egyaránt.

Az Otthon alkalmazásban keresse meg a HomePod -ot, tartsa rajta az ujját, majd kattintson a jobb alsó sarokban lévő fogaskerékre. A speciális beállításokban lépjen egészen le, hogy megtalálja a “Kiegészítők eltávolítása” gombot. A kiegészítők eltávolítása az Otthon alkalmazásból visszaállítja a HomePod alapértelmezett beállításait.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük