Minden, amit eddig tudunk az iPad Pro 2018-ról

Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://www.appleking.hu/blog/erkezik-az-ipad-2018">
Pinterest
Pinterest
Instagram

Hamarosan elérkezik újra a WWDC 2018 ideje, mikor is az Apple vadonatúj iPhone és iPad készülékeket mutat be. Bár idén a szokásosnál is kevesebb pletykát hallunk az új készülékekről, itt-ott megjelennek híresztelések az egyik legérdekesebb készülékkel, az iPad Pro 2018-cal kapcsolatban. Kíváncsi vagy, hogy fog kinézni és milyen paraméterekkel érkezik majd?

Információ - iPad Pro 2018

Az iPad Pro az iPhone X designjával érkezhet

Az elmúlt szériák iPadjei szinte ugyanúgy néztek ki, így üdítő újdonságként hat majd, hogy az új iPad valószínűleg az iPhone X designjával érkezik majd – nagyobb méretben, persze. Emiatt a főgombot is elhagyják majd és elképzelhető, hogy a képernyő felső részén található bevágás is kisebb lesz, hiszen az Apple fejlesztette az ezen a részen található TrueDepth kamera paramétereit is.

Új iPad Pro 2018

Az jelenleg még kérdéses, hogy pontosan mekkora készülékeket fog majd bemutatni az Apple, de valószínűsíthető, hogy az új design a kisebb, 10.5″ méretű iPad esetében egy kissé nagyobb, 10.9″-es méretet eredményez majd, míg a nagyobb, 12.9″-es méretet előreláthatólag nem kell majd nagyobbra szabni.

Lehet, hogy érdekel: Az új generációs iPadd hamarosan a boltokban!

Face ID az új iPad Pro-ban?

Több forrás is megemlítette már, hogy az iPhone X technológiáját is megkaphatja az új iPad Pro, ami természetesen a Face ID megjelenését is eredményezheti. Újdonság továbbá, hogy az iOS 12 megjelenésével már frissített, akár két arcot is felismerő Face ID-val lesz felvértezve az iPad Pro 2018. Így akár két családtag is használhatja majd a készüléket!

iPad Pro 2018 Hungary

Az iPad Pro megjelenésének időpontja

Mivel már jó ideje ráfér egy kis ráncfelvarrás az iPadekre, ezért nem csoda, hogy minden Apple rajongó várja már az új generációs iPad Pro-k megjelenését. Mivel az új készülékeket mindig ősszel mutatják be, ezért valószínűsíthető, hogy szeptemberben lesz az iPad Pro 2018 premierje az iOS 12-vel együtt és hazánkban körülbelül októberben indulhat majd el az értékesítés.

Nincs keret iPad Pro 2018

Mennyibe fog kerülni az iPad Pro 2018?

Jelenleg az iPad Pro 10.5″ készülékek esetében 245 990-364 990 forint közötti összeget kell fizetnünk a tárhely függvényében, míg a 12,9″-es iPad Pro ára 294 990 és 413 990 forint között mozog. Az új fejlesztések miatt azonban körülbelül 30%-kal magasabb árra kell számítani azoknak, akik elsőként szeretnék hazavinni az iPad Pro 2018-at.

Lehet, hogy érdekel: Már kaphatók bluetooth billentyűzetek az iPad 9.7″-hez (2018)

Minden jel az új iPad Pro-ra utal!

Néhány olyan jellel találkozhattunk már, ami alátámasztja az új iPad Pro érkezését: az iOS12-ben már az iPhone X technológiájára hangolt iPad felhasználói felülettel találkozhatunk. Mindemellett az iOS 12 beta Avatar-Kitjében megtalálható az Animoji is, ami a TrueDepth technológiát használja és jelenleg csak az iPhone X-ben található meg.

Hová menjen? Rendszeresen készítünk Önnek egy Apple magazint

Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://www.appleking.hu/blog/erkezik-az-ipad-2018">
Pinterest
Pinterest
Instagram

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.