Új iPhone 12 5G hálózat támogatásával és lekerekített élekkel

Az Apple Keynote rendezvény, amelyre a legtöbb alma rajongó már régóta várt, tegnap 19:00 -kor kezdődött. A rendezvény során az Apple bemutatta az új iPhone 12 -t, amely a 2020 -as év legjobban várt technológiai újdonságaként jellemezhető. Bár az analitikusok és más források megjósolták az Apple új generációjának feltételezhető alakját és egyéb részleteit, elmondható, hogy az Apple nem volt fukar amit az olyan újítások számát illeti, amelyekkel még nem rendelkeznek az okostelefonok, és nagy meglepetést jelentenek számunkra.


Nový iPhone 12 a jeho barevné varianty

Az új iPhone 12 5G hálózat támogatást kapott

Az 5G hálózatok fokozatosan bevezetésre kerülnek világszerte. Lassan várható Magyarországon is. A Telekom a közelmúltban indított el egy kereskedelmi 5G teszthálózatot a főváros egy részén. Az új iPhone 12 5G támogatást kapott. A világ egyetlen okostelefonjaként az 5. generációs hálózatok összes sávjának legszélesebb támogatásával büszkélkedhet.

Jövő héten várható az Apple iPhone 12 bemutató

Az 5G használatát kiegészíti a Smart Data Mode szoftverfunkció, amelynek köszönhetően az iPhone automatikusan LTE hálózatot fog használni, ha éppen nincs szüksége az 5G hálózat lehetőségeit. Ennek oka az akkumulátor töltésenkénti élettartamának meghosszabbítása. Amint azt egy korábbi cikkünkben is írtuk, az 5G hálózatok modemjei sokkal több energiát fogyasztanak.

Processzor A14

Az új iPhone 12 szíve az új A14 Bionic chip lett, amelynek fejlesztésén az Apple az egész elmúlt évben keményen dolgozott. Az 5G támogatás mellett ez az iPhone jelenleg a leggyorsabb okostelefon a világon.

MagSafe

Az iPhone bemutatott egy új funkciót is, amely az iPhone 12 fizikai jellemzőihez kapcsolódik. Ismerje meg a MagSafe for iPhone alkalmazást. A MagSafe mágneses adaptert már ismerjük a régebbi MacBook Pro és MacBook Air modellekből. A MagSafe támogatja a 15 W -os vezeték nélküli töltést, a dokumentumtartó és más azonos formátumú kártyák mágneses rögzítésének lehetőségét, valamint egy új MagSafe töltőt, amely hasonló az Apple Watch töltőkábeléhez.

A MagSafe támogatás egy új kombinált töltőt is jelent, amely mind az Apple Watch, mind az új iPhone 12 esetében használható. Az Apple új kombinált állványokat is forgalmazni kezd, amelyek az AirPod, az Apple Watch és az iPhone 12 töltésére lesznek alkalmasak.

iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro és iPhone 12 Pro Max

Első pillantásra valóban sok újdonságok mutatott be az Apple tegnap este. Pontosabban 4 új iPhone okostelefont. Az iPhone 12 mini, amint a neve is sugalja, a legkisebb változat lesz az összes bemutatott iPhone közül. Ennek ellenére az 5G hálózat és a MagSafe töltés maximális élményét kínálja. Az iPhone 12 mini ára 299 990 Ft -nál kezdődik.

Az új iPhone 12 arany középutat is kínál a méretek terén és a 2020 -as év legnagyobb újításai között. Ebben a verzióban már hagyomány a kettős kamera, amely rendkívül széles funkciók skálátját kínálja, még jobb fotókat gyenge fényviszonyok mellett és sok egyéb remek funkciót.

Az iPhone 12 Pro és az iPhone 12 Pro Max az új, három objektívvel rendelkező fényképezőgép szellemében működik. Az iPhone 12 -hez hasonlóan ez is remek eredményt garantál még gyenge fényviszonyok mellett készített fényképek, portrék és ultraszéles felvételek esetében is. Az Apple bemutatta az új Apple RAR fényképfelvételi rendszert az iPhone 12 Pro és a Pro Max készülékkel is, a még jobb szerkesztés és maximális fotóminőség érdekében.

Nový iPhone 12 Pro a iPhone 12 Pro Max

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük