Az AirPower késik, de már van alternatívája a vezeték nélküli töltőnek

Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://www.appleking.hu/blog/alternativ-air-power">
Pinterest
Pinterest
Instagram

Az AirPower vezeték nélküli töltő bemutatása újra elhalasztva, ezúttal további értesítésig. Azonban már léteznek alternatívák a nagy teljesítményű vezeték nélküli töltőknek, amelyek az iPhone -t és Apple Watch -t is feltöltik, és a alkalmasak kiválasztott AirPod modellek töltésére is. Annak hogy miért halasztotta el az Apple a régóta várt töltő bevezetését, több oka is van. Mindenesetre az ára valószínűleg elég magas lesz, így a kevésbé igényesek más gyártók töltőit is használhatják.

Air Power vezeték nélküli töltő

Az Apple 2019 márciusában egy konferencián új vezeték nélküli töltőt szeretett volna bemutatni iPhone, Apple Watch és AirPods készülékekre. De a DigiTimes ázsiai hírlevél szerint úgy tűnik, hogy a vezeték nélküli Apple töltő gyártása körülbelül fél évet késik… hogy ez végleges időpont e, jelenleg nem biztos.

AirPower gyártási problémák miatt elhalasztva

Az első problémák már a fejlesztés során jelentek meg, amikor nem volt lehetőség a töltőtekercsek megfelelő korrekciójára az alátéten. Következésképpen az egyes mezőket összekapcsolták és megszakították, így a telefon vagy más készülék a töltés során lekapcsolódott. Az Apple egy idő után úgy tűnik, hogy eltávolította ezt a problémát, és bejelentette, hogy megkezdi a gyártását. De eközben megjelentek más problémák is, amelyeket a vállalat még nem pontosított.

Nem okozott bonyodalmakat a legújabb Apple Watch?

Az Apple néhány terméke, pontosabban az Apple Watch 40/44 mm, vagy a második generációs AirPod-ok, lehetséges problémákat jeleznek. Jelenleg az intelligens karórák nem tölthetők fel számos vezeték nélküli töltővel, amelyek egyébként az előző generációkkal kompatibilisek. Ugyanez a probléma lehet az AirPower esetében is, amelynek valószínűleg nem volt megfelelően beállítva a töltőtekercse a gyártás során.

Szintén bemutatásra kéne hogy kerüljön a második generációs AirPod, de még mindig kérdőjelek vannak a gyártásával kapcsolatban. Az Apple vezeték nélküli töltőjének az iPhone és az Apple Watch mellett a fülhallgatókat is fel kellene töltenie (természetesen a töltő borítóban). Ez alapvetően használhatatlan a mai AirPod -ok számára, és még az integrált vezeték nélküli töltésű második generáció sem számíthat rá. De lehet hogy ez az oka annak, hogy az említett két termék bemutatása késik… (az AirPods 2. generációja támogatná a vezeték nélküli töltést az alap verzióban?)

Az AirPower -nek számos alternatívája van

Azok, akik nem akarnak tovább várni, alternatívát kereshetnek más gyártóktól származó vezeték nélküli töltők formájában. Több is támogatja mind az iPhone, mind az Apple Watch vezeték nélküli töltését, és csak egy adapter csatlakozása szükséges. Aki rendelkezik AirPod -al, és más készülékkel együtt kívánja haszálni, akkor úgynevezett töltőállványok is kaphatóak, amelyek lightning csatlakozóval rendelkeznek az AirPod töltéséhez.

Akinek nincs sokoldalú vezeték nélküli töltője, körülbelül idén szeptemberig kell várnia, amikor is az Apple várhatóan bemutatja az AirPower vezeték nélküli töltőt. Az iPhone és az Apple Watch való feltöltéséhez azonban sok alternatíva van, és a különböző változatok mellett az ár is nagyon fontos tényező lehet.

Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://www.appleking.hu/blog/alternativ-air-power">
Pinterest
Pinterest
Instagram

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.