Univerzális tokok és borítók iPad 9.7" (2017/2018) -re 

101s terméket találtam.

Legyen egyedi az iPad 9.7" (2017/2018) és a stílusos tokkal

Ebben a kategóriában talál megfelelő tokok az Apple iPad 9.7" (2017/2018). Ezek univerzális védő tokok a mindennapi használatra, ami megkíméli táblagépét a nemkívánt sérülésektől és karcolásoktól ,viszont a kinézetét nem befolyásolja. Milyen tokok vannak kinálatunkban ami kiválóan megvédi iPad 9.7" (2017/2018) –jét, de nem befoljásolja a kinézetét?

Milyen tokokat szerezhetek be az iPad 9.7" (2017/2018) re?

Ameddig az iPhonoknál a választék aránylag változatos , az iPadeknél a legjobb megoldást maga az Apple találta ki. Ügyfelek többnyire a mágneses tokot szerzik be, ami védi a kijelzőt és a hátoldalat egyaránt. Mindkét esetben érvényes, hogy ezek a tokok használhatóak állványként is.

Viszont Apple a minimalizmusról ismert, amely de facto alap megoldásokat nyújt. Nyílik viszont egy harmadik út is, a gyártók felé az egész világon, akik igyekeznek alternatív, innovációs és technikai megoldásokkal ügyfeleket vonzani ,mint például (állítható iPad magasságra és szélességre, több szögből való nézés) ,vagy több árkategóriával.

Ebből az adódik ,hogy iPad 9.7" (2017/2018) - re való védőtok választásánál nem csak a kinézet számít, hanem a többi tulajdonság is. Nézze meg kinálatunkat, és válassza ki a legmegfelelőbbet!

Belefektetett összeg visszatérül

Beruházási költségre gazdasági szempontből előnyösen néz, akkor rá jön ,hogy a védőtok beszerzése kötelező. A táblagép állapota főleg eladásnál eladásnál meghatározza az összeget a megbecsült modellek nagyon jól tartják az értéküket. Egy karcos kijelzős és egy megbecsült iPad között akár pár ezer forint árkülönbség léphet fel. Így a keményített védő üveglap és védőtokoknak az alkalmazása érdemes. Nem beszélünk arról ,hogy a szervizek mennyit számláznak ki egy törött kijelzőért ,vagy egyéb meghibásodásért.