Szóljon hangosan a vezeték nélküli hangszóród!

Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://www.appleking.hu/blog/vezetek-nelkuli-hangszoro">
Pinterest
Pinterest
Instagram

Nyaralni készülsz vagy kerti partit tartasz és szeretnéd, hogyha folyamatosan szólna a zene? Nem kell egyből hosszabbítóért rohannod, hiszen a bluetoothot használó vezeték nélküli hangszórók akár egész estén át bírják a bulit és nem kell több a használatukhoz, mint egy iPhone vagy iPad, melyről elindítod a zenét. Készen állsz a bulira?

Vezeték nélküli hangszóró iPhone 7

Csatlakoztasd a vezeték nélküli hangszórót az iPhone-hoz

A hangszórókat könnyedén csatlakoztathatod az iPhone, iPad vagy iPod készülékedhez, egyszerűen csak össze kell párosítani a bluetooth-on keresztül őket és már indulhat is a zene! Ha pedig szükséged lenne a telefonodra közben, körülbelül 5-8 méteres hatótávolságban sétálhatsz el a vezeték nélküli hangszórótól és minden programot zavartalanul használhatsz, miközben szól a zene.

Vezeték nélküli hangszóró iPhone 6

Mindemellett akár egy egész estén át hangosan szólhat a zene, hiszen a kisebb vezeték nélküli hangszórók általában 5-8 órát bírnak, míg a nagyobbak egész éjszakán át táncoltatnak 12 órás üzemidővel. Érdemes minél erősebb akkumlátorral bíró készüléket választani, nálunk 800mAh és 2 000mAh hangszórókat találhatsz.

Vezeték nélküli hangszóró iPhone 8

Ha nem szeretnéd, hogy ilyen hamar véget érjen a parti, akkor van egy tippünk: töltsd fel a hangszórót egy powerbank segítségével, így továbbra sem kell különböző töltőzsinórokra kötnöd, bárhova magaddal viheted és egy minőségi powerbank akár 8-10 órával is meg tudja növelni a használati idejét.

Hallgasd hangosan a zenét bárhol, bármikor!

A legnagyobb előnye a hordozható, vezeték nélküli hangfalaknak leginkább a méretükben rejlik. A súlyuk 200-500 gramm között található, és olyan picik, hogy elég csak bedobnod egy táskába és máris viheted magaddal nyaralásra, kerti partira vagy bárhova, ahol nem érsz el egy konnektort. Így akár egy vízparti bulin is ideális társ lehet.

Vezeték nélküli hangszóró iPhone SE

Attól sem kell tartanod, hogy az időjárás miatt beázik a vezeték nélküli hangszóród vagy mondjuk a por miatt tönkremegy, vagy a buli közben leesik valahonnan, hiszen ezek a készülékek minőségi, por- és ütésálló anyagokból készülnek, könnyen tisztíthatók és akár még a cseppállóság sem jelenthet problémát egyes modelleknél.

Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://www.appleking.hu/blog/vezetek-nelkuli-hangszoro">
Pinterest
Pinterest
Instagram

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.