iappleking.com figyelmeztetés

Kedves vásárlóink,

Az utóbbi időben számos kérdést kaptunk olyan megrendelésekkel kapcsolatban, melyek a www.iappleking.com internetes webáruházban voltak leadva.

Ezért szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy ez a webáruház nem tartozik portfóliónkba, és teljes mértékben elhatárolódunk ettől a webáruháztól.

Nagyon valószínű, hogy ez egy fiktív (csaló) weboldal, mivel nincs elérhetősége, nincs székhelye, nincsenek feltüntetve az üzleti és panasz feltételeket, kizárólag hitelkártyával vagy banki átutalással lehet előre fizetni, stb.

Ha ezen a weboldalon vásárolt, és még nem kapta meg megrendelését, kérjük, forduljon közvetlenül ehhez az webáruházhoz, vagy vegye fel a kapcsolatot a fogyasztóvédelemel illetve az illetékes hatóságokal. Alternatív megoldásként próbáljon kapcsolatba lépni más vásárlókkal, akik nem kapták meg megrendelésüket, hogy panaszt nyújtsanak be az illetékes hatóságokhoz.

Az ezen webáruházban leadott megrendelésekkel kapcsolatos információkért, kérjük, ne lépjen kapcsolatba velünk, nem áll módunkban segíteni.

Webáruházunk itt található  – www.appleking.hu.

Megértésüket köszönjük

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük