Jövő héten várható az Apple iPhone 12 bemutató

A szeptemberi hivatalos Keynote eseményt követően az Apple legtöbb hívének sajnos nagy csalódást okozott. Az Apple nem mutatta be az év legjobban várt technológiai újdonságát, az iPhone 12 -t. Több mint egy hónap elteltével, miközben az Apple csendben volt, már köztudott, hogy az Apple nem akar és nem is fog tovább húzni minket. Az iPhone 12 bemutatását az Apple valóban nem becsülte alá. Az iPhone 12 -t a jövő héten mutatják be.


Az iPhone 12 Apple bemutató dátumát az újságírók már ismerik

Az Apple a héten az újságíróknak elárulta az iPhone 12 bemutatásának dátumát, amely az Apple legfontosabb eseménye lesz ebben az évben. Az Apple ezt 2020. október 13 -én teszi meg. Az egész eseményre, ahogy azt a WWDC és az Apple Event eseményeről ismert, online kerül sor. Nagy valószínűséggel ismét előre rögzített videó formájában. A bemutató hagyományosan 19:00 CEST kezdődik.

A bemutató itt megtekinthető.

Amit már tudunk …

A kiszivárgott információk alapján az Apple ugyanazt a kijelzőt fogja használni, mint az iPhone 12 Pro és a 12 Pro Max esetében. Ezt azonban egy új edzett üveg kerámiapajzs egészíti ki, amely valószínűleg a szabvány feletti törésállósággal fog büszkélkedni.

A következő újdonság, amelynek az iPhone 12 -vel együtt kéne érkeznie, a Dolby Vision támogatása lesz. Még dinamikusabb és jobb minőségű videókat garantál egy Apple mobiltelefonról, mint korábban.

Készülj fel az 5G -re

Bár hazánkban az 5G fedettség jelenleg minimális vagyis szinte teljesen hiányzik, az 5G külföldön úgy nő, mint a gomba eső után. Amerika, Egyesült Királyság, Olaszország és más országok korlátozás nélkül kiépítették és használhatják ezt a hálózatot. Magyarországon már van néhány 5G hálózat. Jelenleg azonban többé-kevésbé csak teszt formájában található Budapest egyes részein.

Ezért helyénvaló az a kérdés, hogy az iPhone 12 támogatja-e az 5. generációs mobilhálózatot. Az előzetes információk szerint azt mondhatjuk, hogy igen. Az iPhone 12 egy olyan funkcióval is ki lesz egészítve, amely az akkumulátor élettartama szempontjából szükség szerint átválthat az LTE és az 5G hálózatok között. Az 5. generációs hálózatok modemjei lényegesen több energiát fogyasztanak.

Az iPhone 12 -vel ez még nem ér véget …

Nem csak az iPhone 12 bemutatására kerül sor kedden reggel (Magyarországon este). Valószínűleg az Apple elkészítette a blogunkban már említett AirTags lokalizátorokat és egyéb termékeket is. Hagyjuk magunkat meglepni.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük